USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tokatspor’da geçen hafta gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası dün görev dağılımı yapıldı.

Tokatspor’da geçen hafta gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası dün görev dağılımı yapıldı.
14-08-2013 08:31
Google News

Tokatspor’da geçen hafta gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası dün görev dağılımı yapıldı.

Tokatspyeni basın sözcüsü Cengiz Demir, basın toplantısında yaptığı açıklamada,  yeni yönetim olarak ilk toplantıda  görev dağılımı ve kamp programı ile ilgili yönetimin çalışmaya başladığını söyledi.  Anlaşma yapılan futbolcularla    birlikte ikinci kamp dönemine başlayacaklarını ifade eden Demir, Tokatspor’da yeni dönemde yeni yönetimle birlikte bir çok yeniliklere imza atmak istediklerini söyledi.  Demir; bu anlamda Tokatspor’a sağlıkta sponsolarak Tokat Medikal Park Hastanesi ile anlaştıklarını belirtti. Antlaşma yapılan futbolcuları tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçireceklerini belirten Demir, şunları söyledi.

“Tokatspor’da şuan itibari antlaştığımız ile 18 futbolcumuz var.Yedi tanede prensipte antlaştığımız futbolcu var. Onlarıda kamp döneminde hocamızın  değerlendirmesi sonrasında kadromuza katacağız. Takım 14-27 Ağustos 2013 tarihleri arasında Nevşehir ili Avanos ilçesinde Dedeman otelde kamp programı uygulayacaktır. Bu kamp süresi içerinde 3-4 hazırlık maçı yapacağız. bilindiği gibi ilk maçımız 9 eylülde yapılacak kendi evimizde Anadolu Selçuklu takımı ile belki kamp anlamında bir çok takım ilk kamp dönemini bitirdi ama biz genelde hazır futbolcuları transfer etme hedefi güttük. Bu sezon takımda bir gençleştirme pozisyonu düşünüyoruz. ne kadar başarılı oluruz bilmiyoruz ama aldığımız futbolcuların bir çoğu 1990 ve üstü doğumlu arkadaşlar.

Yönetim olarak bu sene özellikle alt yapı noktasına ağırlık vereceğiz.ilk toplantımızda bu noktada  bir karar aldık. Burda Alt yapıyı yönetmekte sorumlu Başkan yardımcılarımzı Mehmet bekçi ve Lütfi Elmacıoğlu ve bunlarla beraber Muhittin Sagunve Ali bıçakçı arkadaşlarımız bir dörtlü komite oluşturdular,akademi ligide dahil olmak üzere alt yapıya önem vereceğiz belkide Alt yapının yönetimi farklı bir şekilde yapılandırılacak. Bu seneki diğer hedeflerimizin biride geçmiş dönemdeki borçları bitirmek noktasında adımlar atacağız. sportif anlamda büyük başarılar elde edemesekde ayakları üzerinde duran geleceğe güvenle bakan yönetimi ile eksik kadrosu ile futbolcusu ile çalışanları ile ayakları üzerinde duran bir kulüp oluşturmak yolundayız. bunun diğer bir adıda kurumsallaşma yolunda atılmış bir adım olarak da değerlendirilebilir.

Transfer noktasında yönetim kurulumuzdan Gürsel Yıldız, İsmail Savaş Teknik kadrodan ise Hocamız Mehmet Şahan ve sportif  Menejer olarak antlaşma yaptığımız Namık Keskinsu arkadaşımız dörtlü bir grup olarak çalışacak olup ellerinden geldiği kadarı ile Tokatspora yakışan bir çalışma yapacaklardır.

Yeni dönemle birlikte Tokatspile Tokatlıları bir birine kaynaştırmak adına bir çok etkinlikler yapmayı düşünüyoruz, bu anlamda  Tokatsptesislerinde bulunan çim sahamızı ışıklandırıp  Tokat2ta bulunan kurum ve kuruluşlar ile futbolcularımızın teknik heyetimizin ve yönetmimizinde katılacağı bir çeşit antremanlar ve maçlar akabinde hep birlikte yemek yeme  gibi birganizasyon düşünüyoruz. Bu noktada sayın valimiz Mustafa Taşkesen Belediye Başkanımız Adnan Çiçek`in büyük ölçüde katkıları olduğunu söylemek istiyorum. Sayın vali beyimizinde belediye başkanımızın siyasilerimizin ve kurum müdürlerimiznde katıldığı  bu tür programları kulüp olarak düzenlemeyi düşünüyoruz. bu amaçla insanlarımızn Tokatspora bakışını dışardan gelen futbolcuların yöneticilere tokatın insanına bakışını değiştireceğini düşünüyoruz. bu da yönetim kurulumuzun almış olduğu bir karar olup bunuda uygulamya elimizden geldiği kadar çaba göstereceğiz.

Emin Yılar ( Başkan), Sebahattin Cansu ( Başkan vekili), Gürsel Yıldız ( As başkan futbol şube sorumlusu ), Halis Karaca (Başkan yardımcısı tesis sorumlusu), Mehmet Bekçi (Başkan yardımcısı  alt yapı sorumlusu), Lütfi Elmacıoğlu (Başkan yardımcısı aly yapı sorumlusu ), Mustafa Efe Dinçer (Başkan yardımcısı hukuk işleri sorumlusu), Murat kılıçarslan (Başkan yardımcısı dış ilişkiler sorumlusu), Murat Şahin (Başkan yardımcısı ulaştırma sorumlusu), Halis Akın (Başkan yardımcısı Reklam sorumlusu), Muhammet  Zait Çamlıgöl (Başkan yardımcısı halkla ilişkiler sorumlusu ), İsmail Duman(Başkan yardımcısı kamu kurumları sorumlusu), Abdullah Yaman ( Başkan yardımcısı idari işler sorumlusu), Ömer Sağol (Başkan yardımcısı  AR-GE sorumlusu ), Halis Sağlam (Genel sekreter - Muhasip), Cengiz Demir (Basın sözcüsü), İsmail Savaş (Futbol şube sorumlusu), Murat Akıncı (Stadyum ve Taraftar sorumlusu), Muhittin Sağun (Alt yapı ve spmazemeleri sorumlusu), Murat İbiş (Dış ilişkiler sorumlusu), Elvan Arslan ( Dış ilişkiler sorumlusu), Ümit Baki İşeri (Konaklama sorumlusu), cengiz Polat (Konaklama sorumlusu), Ali bıçakçı (Alt yapı sorumlusu), Semih Fermanlı (reklam İşleri sorumlusu), Güner Şen (Ulaştırma Sorumlusu), Ömer Şen 8Ulaştırma sorumlusu), Yakup Aydı ( AR-GE sorumlusu), Mutlu Koç (AR-GE sorumlusu)

Anlaşma yapılan futbolcular.

Fırat Çakmak (kaleci) , Dündar Denizhan (forvet), Aydın Kuzu  (forvet), Mehmet Özcan  (forvet), Erkan Feril (defans), Berk Kal (defans), Yaşar Kbakçı (defans), Kenan Aşkan (ta saha), Birkan Kanber (ta saha), Mehmet Dönmezdemir(kaleci), Furkan Özyurt (defans), Haluk Ulaşoğlu(orta saha),

Sözleşmesi devam edenler

Okan Emre Yıldız (kaleci), Suat Mutlu (forvet), Caner Turp (defans), Sebahattin Tanrıverdi (defans), Serkan Doğan (ta saha), Rıdvan gökçe (Orta saha ),

Prensipde anlaşılan futbolcular.

Recep Yaşar (forvet), Emre Gümüzkaya (forvet), Emrah Gür (kaleci), Hasan Erbey (defans), Emrah Görkem Alp (forvet), özgür Meriç Gayretli (orta saha)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42